特色魅力 新着情報 >> 記事詳細

2019/06/12

夏季英語集中講座(English Summer Camp)のお知らせ

| by 学校
  本校では、1、2学年の生徒を対象に、夏季英語集中講座English Summer Camp)を開催します。Camp の名前は付いていますが、冷房の効いた本校の校舎で、CIR(国際交流員)7名による少人数の集中講座です。英語漬けの時間を体験できる絶好の機会です。
 希望する1年生、2年生は、申込用紙を切り取り、担任まで提出して下さい。
 ただし、全日程参加が前提です。また、参加希望が多数の場合は選抜する可能性があります。
対象】本校1、2年生 各40名程度
【日時】令和元年8月20日(火)~23日(金)、25日(日)の5日間 9:00~16:00
【内容】本校CIR(外国人国際交流コーディネーター)による英語ワークショップ
【講師】
カルビン・オガタ      Calvin Ogata (*head CIR)
    トッド・ベロスキー     Todd Berozky
    クリストファー・グレン Christopher Glen
    ジゼル・ジェミニヤーニ Giselle Gemignani
    デイビッド・コクラン    David Cochran
    タイグ・マロニー           Tadgh Maloney
    オレナ・スヴィドラン    Olena Svidran
【会場】本校各教室
【費用】
無料(昼食は持参)
【申込】6月29日(土)までに担任に提出

English Summer Camp
  Kawaguchi Municipal High School will have the 2019 English Summer Camp for 1st- and 2nd-year students. This event is named “Camp” but in reality it is held in well air-conditioned classrooms in the school. Seven CIRs (Coordinators for International Relations) from this school will offer the golden opportunity to enjoy learning English during this camp.
  It is required that you attend the entire program. In case there are too many students wishing to participate, there is a possibility that we use a selection process.

◎Days            August 20th- 23rd(Tues.-Fri.), 25th(Sun.)
◎Time           From 9:00 to 16:00
◎Activities         Practical conversation, Presentation, Overseas/Travel English , and so on.
◎Instructors    Calvin Ogata (*Head CIR), Todd Berozky, Christopher Glen, Giselle Germignani,
        David Cochran, Tadgh Maloney, and Olena Svidran

◎Place          Classrooms of the school
◎Cost         Free